Mászófal

Újszerű mozgáskultúrát igényel, nem csak a sziklamászás kedvelőinek nyújthat kellemes kikapcsolódást, hanem mindazoknak, akik szeretik próbára tenni a fizikai kondíciójukat.

Csapatépítő programként kedvelt kiegészítő játék a rekeszmászás, ahol egymásra rakott rekeszekre mászva kell meghódítani a mászófalat.

Ideális látványosság rendezvényeken is, mert a maximum 7,5 méter magas mászófalra drótköteles csúszást is lehet telepíteni, ami a domborzati viszonyoktól függően közel 80 méter csúszást tesz lehetővé. Bővebb információ Kitelepülés menüpontban.
Technikai leírás:
A mászótorony egyenlő oldalú háromszög alaprajzú, acélvázas, rétegelt lemezborítású, 7,5 m magas, amely 1,50 m magas, egymásba csúsztatható keretelemekből kerül összeszerelésre.
A toronyt használó mászók biztonságát a torony tetején elhelyezett, a háromszög oldalfelező merőlegeseiben acélkonzolokra rögzített karabinerek adják.
Bővebb felvilágosításért hívja a +36 20/599-8501 -es telefonszámot, vagy írjon nekünk a foglalas@kalandpalya.hu e-mail címre.


* -al jelölt mezők kitöltése kötelező